Om totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse kan være utilgængelig i dit område. For flere oplysninger skal du se My Kaspersky – hjælp.

Totrinsbekræftelse forhindrer uønskede gæster i at logge ind på din My Kaspersky-konto selvom de kender din adgangskode. For at bekræfte din identitet modtager du en unik sikkerhedskode på én af følgende måder:

Du kan slå totrinsbekræftelse til på My Kaspersky. Hvis du ændrer dit telefonnummer, kan du opdatere det på My Kaspersky. Hvis du allerede er logget ind på din konto med en anden enhed, vil intet ændre sig for dig. For detaljerede instruktioner, kan du se My Kaspersky hjælp.

Sikkerhedskoden er gyldig i en kort periode. Hvis den udløber, skal du anmode om en ny sikkerhedskode.

Hvis ikke du har modtoget en SMS med en sikkerhedskode